Taxe și impozite

Plata on-line a impozitelor

Acte necesare

Documentele necesare pentru diferite activități

Hotărâri ale CL

Hotărâri emise de Consiliul Local

SPCEP

Serviciul public comunitar de evidență a persoanelor

Mesajul primarului municipiului Dej cu prilejul Zilei Armatei Române

Sărbătorim astăzi, 25 octombrie, Ziua Armatei Naționale, instituția care a apărat de-a lungul timpului suveranitatea și integritatea statului național român. Cu această ocazie aduc sincere omagii tuturor eroilor neamului nostru care nu și-au cruțat viața pentru a-și apăra patria.

Devenită simbol al tuturor bătăliilor şi al eroilor neamului românesc, data de 25 octombrie 1944, eliberarea Transilvaniei, a rămas întipărită în sufletele românilor ca ziua în care ţara îşi sărbătoreşte armata şi pe cei care au fost sau sunt în slujba ei.

Urmând faptele de vitejie ale înaintașilor noștri, și Dumneavoastră, dragi militari ai Armatei Române din garnizoana Dej, reprezentați o mândrie pentru municipiul nostru, pentru dăruirea și profesionalismul de care ați dat dovadă în exercitarea sarcinilor de serviciu la nivel național dar și în cadrul misiunilor internaționale de menținere a păcii și securității în zonele de conflict, alături de partenerii noștri din cadrul alianței NATO.

Dejul a fost dintotdeauna un punct strategic din punct de vedere militar, iar patriotismul şi devotamentul dumneavoastră pentru ţară şi naţiunea româna au dus cu mândrie această tradiţie, acest ţel, mai departe. Comunitatea dejeană e mândră de tot ceea ce aţi realizat. Suntem o comunitate specială pentru că fiecare familie se bucură de a avea alături ca tată, frate, copil sau prieten, un militar care slujeşte cu devotament şi demnitate România.

În calitate de primar al municipiului Dej, vă felicit cu ocazia Zilei Armatei Naționale și vă mulţumesc în numele meu, al instituţiei pe care o coordonez, şi al cetăţenilor municipiului Dej, pentru că prin faptele dumneavoastră ați contribuit la creșterea prestigiului orașului nostru și al României, la nivel internațional.

La mulți ani Armatei Române, la mulți ani și multă sănătate tuturor militarilor din Garnizoana Dej !

 

 

Primarul Municipiului Dej,

Ing. Morar Costan