Taxe și impozite

Plata on-line a impozitelor

Acte necesare

Documentele necesare pentru diferite activități

Hotărâri ale CL

Hotărâri emise de Consiliul Local

SPCEP

Serviciul public comunitar de evidență a persoanelor

Primarului municipiului Dej i-a fost înmânată distincția „Onoare pentru Cluj-2013”

Primaria si Consiliul Local al Municipiului Dej au primit distinctia „ Onoare pentru Cluj-2013”, in semn de apreciere si recunoastere a rezultatelor deosebite in administratia publica, prin atragerea de fonduri europene in comunitatea locala si a eforturilor depuse in implementarea cu succes a unor mari proiecte la standarde europene, in folosul comunitatii dejene si a regiunii.

Distinctia i-a fost inmanata primarului Municipiului Dej, Morar Costan, de catre prefectul Judetului Cluj, Gheorghe Ioan Vuscan, in cadrul ceremoniei festive, desfasurata ieri, 20 decembrie, în Sala Mare a Palatului Administrativ.

Prefectul, Gheorghe Ioan Vuscan, si-a exprimat in cadrul festivitatii de premiere, aprecierea fata de efortul primarului Municipiului Dej, Morar Costan , cel care a initiat si a implementat aceste proiecte, pozitionand  Dejul pe linia modernizarii pe toate liniile de dezvoltare: invatamant, sanatate, infrastructura, social, agrement .

„ Este o onoare pentru mine sa primesc aceasta distinctie care ma motiveaza sa fac tot ceea ce depinde de mine, pentru a continua modernizarea si dezvoltarea orasului. Este o incununare a efortului si muncii depuse la nivelul administratiei publice dejene si completeaza distinctiile anterioare primite .Este o distinctie a tuturoe dejenilor.” a subliniat primarul , Morar Costan , la primirea distinctiei.

„ONOARE PENTRU CLUJ - 2013” este - cea mai înalta apreciere acordata de Prefectul Judetului Cluj unor personalitati si organizatii care au contribuit substantial la promovarea si consolidarea imaginii Clujului.  In cadrul festivitatii desfasurate ieri au fost decernate   10 distinctii din 10 domenii diferite de activitate, primarul, Morar Costan , avand onoarea de a fi premiat pentru activitate alaturi de Preasfintia Sa, Andrei Andreicut , Dumitru Farcas si  alte  personalitati din judet .

Noul premiu imbogateste palmaresul de distinctii acordate Primariei Municipiului Dej, si reprezinta o recunoaștere a eforturilor depuse în activitate si in implementarea  proiectelor investitionale. In acest sens tot in acest an Primaria Municipiului Dej a primit "Premiul de excelență pentru cea mai eficientă campanie de comunicare în administrația publică", la cea de a 9-a editie a Galei Premiilor de Excelenţă in Administratie.

In anul 2010, Primaria Dej, a obtinut locul I pe regiunea de N-V, pentru numarul de proiecte europene in derulare.

De asemenea, in anul 2011, la Gala de decernare a premiilor APL.H, în organizarea Revistei Române de Administrație Publică Locală, primarul Morar Costan a obţinut locul 3 la categoria “Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Nord-Vest” .

Un alt premiu a ajuns la Dej anul trecut, când  proiectul pe resurse umane  ‘’Oportunităţi de ocupare în contextul dezvoltării durabile a municipiului Dej”, a câștigat titlul de  “Cel mai bun proiect in domeniul servicii sociale din Regiunea de Nord Vest”.

Definitoriu pentru solemnitatea ceremoniei de decernare a distinctiei „ Onoare pentru Cluj”  a fost mesajul „ Cu dumneavoastra Clujul este mai bogat” , inscriptionat si pe placheta omagiala si reiterat si de prefectul Judetului Cluj, Gheorghe Ioan Vuscan, in momentul inmanarii distinctiilor.

                       Primar 

                   Morar Costan