Taxe și impozite

Plata on-line a impozitelor

Acte necesare

Documentele necesare pentru diferite activități

Hotărâri ale CL

Hotărâri emise de Consiliul Local

SPCEP

Serviciul public comunitar de evidență a persoanelor

Elevii de 10 ai Dejului premiați de Primăria Municipiului Dej

Cei cinci elevi dejeni care au obținut în anul 2017 media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, au fost premiați de Primăria Municipiului Dej.

Premierea elevilor Vlad Racolța, de la Liceul Teoretic " Alexandru Papiu Ilarian", care a obținut media 10 la Bacalaureat, Haraguș Maria Claudia- Școala Gimnazială "Avram Iancu", Hozai Cristina Ioana- Școala Gimnazială "Avram Iancu" și Mora Radu- Irinel – Școala Gimnazială " Mihai Eminescu", care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, a avut loc duminică, 23 iulie, pe scena Festivalului "Samvs", cadru în care au fost felicitați de primarul Dejului, Morar Costan.

Elevul Bote Tudor-Andrei- Colegiul Național " Andrei Mureșanu", care a obținut media 10 la Evaluarea Națională și nu a fost prezent în localitate, a fost premiat astăzi, 27 iulie, la Primăria Muncipiului Dej.

" Sunt elevi care fac cinste orașului nostru, elevi care s-au remarcat printre cei mai buni din județ și din țară. Merită tot respectul nostru de aceea, la fel cum am făcut în anii precedenți, am dorit să îi premiem într-un cadru festiv. Îi felicit încă o dată pe toți elevii, cadrele didactice care i-au pregătit și părinții care i-au susținut."

 

Primar

Morar Costan