Taxe și impozite

Plata on-line a impozitelor

Acte necesare

Documentele necesare pentru diferite activități

Hotărâri ale CL

Hotărâri emise de Consiliul Local

SPCEP

Serviciul public comunitar de evidență a persoanelor

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită vineri la Dej

Primăria Municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate vineri, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

    Activităţile vor debuta în jurul orei 14:40 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 15:00 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna unde va avea loc o slujba religioasa, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare urmate de un spectacol artistic.

    Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

"Se apropie cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, Ziua Naţională a României. La fel ca în fiecare an și anul acesta la împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918, vom sărbători acest moment istoric, în Piața Bobâlna. Vom cinsti împreună memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri şi ne vom bucura de momentele special pregătite pentru ziua noastră. Evenimentul se va încheia tot în atmosferă de sărbătoare cu focul de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători."

 

Primar

Morar Costan